Ads Top

10 staruri care au uitat de dietă

Și viața de vedetă are greutățile ei, cu toate că în general vedetele sunt foarte bine plătite să arate bine numai că, lenea sau pofta de mâncare sunt slăbiciuni ale omului. Ca persoană publică înseamnă în general să fii criticat fără milă pentru fiecare imperfecțiune și pentru fiecare kilogram în plus.

Rihanna

Fanii Rihannei sunt uimiți de cele 10 kilograme pe care vedeta le-a adăugat în ultima vreme, dar se pare că Rihanna nu este deranjată de acest lucru. Fapt pentru care ea continuă să apară în rochii deschise.

Vin Diesel

Când a apărut în spațiul public fotografia din dreapta, fanii actorului au refuzat să creadă că această imagine este autentică, dar s-a dovedit faptul că Vin Diesel așa arăta în anul 2015. De menționat însă, este faptul că starul poate oricând să revină la formă lui admirată de către fani sau...fane mai de grabă.

Christian Bail

Se spune că actorul nu și-a câștigat greutatea actuală mâncând shaorma ci pentru că a primit un rol într-un film unde probabil trebuia să fie mai gras că de obicei. Ceea ce s-a și întâmplat: în 2004, Christian a pierdut în greutate 55 de kilograme pentru filmul The Machinist, apoi a mâncat 45 kilograme de shaorma pentru rolul din filmul Batman: The Beginning.

Nelly Furtado

Probabil greutatea cântăreței a fost influențată și de problemele din viață personală. Acum ceva vreme a divorțat de soțul ei Demacio Castellon, pentru care o dată cu căsătoria a părăsit și lumea showbiz-ului.

Kesha

Cântăreața susține că ajunsese într-o criză de nervi atunci când a încetat scandalos colaborarea cu producătorul ei care a batjocorit-o și a ridicularizat-o spunându-i că figura ei este imperfectă. Acum are posibilitatea să fie așa cum își dorește.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer spune că după ce a născut doi copii, ea se simte mai feminină și mai fericită, deci prin urmare nu are de gând să mai piardă în greutate.

Steven Seagal

Steven Seagal nu putea fi numit nici în tinerețe un om slab, însă datorită antrenamentelor intense pe care le făcea pentru rolurile din filmele sale, nu prindea în greutate. Acum actorul cântărește 130 de kilograme, ceea ce este cam mult chiar și pentru înălțimea lui de 193 cm, dar se pare că Steven nu prea este interesat de aceste schimbări.

Jessica Simpson

La începutul carierei sale, cântăreața arăta că un model, dar acum s-a îngrășat considerabil. Cu toate acestea, în toți anii a continuat să câștige și să piardă în greutate. Se poate concluziona faptul că formă actuală nu este rezultatul final.

Brendan Fraser

Actorul american a trecut printr-un divorț dureros și traume fizice, urmate de o pauză în carieră. Toate acestea nu s-au reflectat în cel mai bun mod asupra lui Brendan, dar din fericire nu a fost afectat talentul sau de actor.

Kelly Clarkson

Cântăreața a luat în greutate în timpul sarcinii și nu a reușit nici până în momentul de față să piardă kilogramele acumulate, dar se pare că nu este prea dornică pentru a face acest efort, spunând că este fericită și nu are nevoie de aprobarea altora.

2 comentarii:

  1. Îmi place mult de Riri, chiar și acum e formidabilă!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da si Vin Diesel e adorabil, cat efort depunde sa-si revina in forma.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.