Ads Top

Facebook lansează Marketplace în România

Piața de anunțuri online din România dedicată pentru vânzarea de produse, servicii, cumpărare sau chiar donații, este praf. Sute de mii de anunțuri, după cum se laudă site-urile, sunt dublate, același anunț cu fotografii diferite, cu prețuri diferite, același anunț pe site-uri diferite cu prețuri diferite, ori fotografii diferite, ori ambele, cu alte cuvinte piața online de anunțuri din România colcăie de agenții disperate să facă bani și de țepari care vor să mai ciugulească de-o cola.

Sătui, foarte mulți oameni de bună credință, care vroiau pe bune să vândă ceva și nu aveau loc de ăștia, ori să cumpere ceva fără să ajungă la concluzia că de fapt era vorba despre altceva decât ceea ce au văzut pe net, au creeat niște grupuri pe facebook destinate fix pentru așa ceva. Anunțuri online. Peste 550 de milioane de oameni din mai mult de 25 de țări foloseau facebook pentru a vinde sau cumpăra produse ori servicii online. Chestia mișto e că profilele de facebook unde existau grupuri se puteau verifica; se putea verifica lista de prieteni a celor care l-au creeat ori care-l administrează, data când a fost înființat, de cine și tot așa, chestie care oferă într-o anumită măsură o mai mare siguranță. Plata pentru produsele achiziționate se poate face online sau direct la vânzător.

Bun. Așa că cei de la facebook s-au gândit să pună toate astea într-un singur loc. Marketplace. Din mai multe motive. Mai ușor de găsit, gen fiecare caută în funcție de nevoie, mai multă lume captivată acolo, legătură dintre vânzător și cumpărător este mult mai accesibilă, etc, drept pentru care volumul de căutări în Marketplace s-a triplat la nivel global, numărul conversațiilor unice purtate între un potențial cumpărător și un vânzător prin intermediul Marketplace a crescut cu 77%, de la momentul lansării platformei, 18 milioane de articole noi au fost scoase la vânzare prin Marketplace în SUA, în luna mai 2017.

Marketplace a fost lansată, în premieră, în Statele Unite ale Americii cu un an în urmă și a devenit disponibilă în anumite țări din Europa începând cu august 2017, mai exact in 17 țări precum Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxembourg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia Elveția și România.

foto cover by newsfeed.org / foto articol by mobilissimo.ro

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.