Ads Top

MOVIE 2012 Act of Valor / My favorite scene - YouTube

Act of Valor e din 2012, dar eu l-am văzut abia în 2017. Bun. Din punctul meu de vedere filmul este foarte bun și merită văzut! Am căutat pe youtube full movie în ideea în care pot să vă arăt scena din film care mi-a plăcut cel mai mult.

O îmbinare fără precedent între eroismul din viața reală și cinematografia originală, "Act of Valor" prezintă un grup de militari americani Navy Seals într-o poveste puternică despre terorismul global contemporan. Înspirat din evenimente reale, filmul combină scene de luptă uimitoare, tehnologie de luptă de ultimă generație și emoție puternică pentru aventura de acțiune supremă. "Act of Valor" duce audiența adânc în lumea secretă a celor mai de elită și bine antrenați războinici din lumea modernă.

Când operațiunea de salvare a unui agent CIA răpit conduce la descoperirea unui plan terorist mortal împotriva Statelor Unite ale Americii, o trupă specială din Navy Selas este trimisă la o vânătoare de oameni în lumea întreagă. Pe măsură ce oamenii viteji din platonul Bandito se grăbesc să oprească un atac coordonat care ar putea ucide și răni mii de civili americani, aceștia trebuie să-și echilibreze devotamentul pentru țară, echipă și familiile de acasă.

De fiecare dată când își îndeplinesc misiunea, o nouă piesă de inteligență dezvăluie o altă întorsătură șocantă spre complotul mortal terorist, care se întinde din Cecenia către Philipine și din Ucraina către Somalia. Operațiunile vaste îi trimit pe militarii Navy Seals de-a lungul globului, pe măsură ce urmăresc cercul terorist la granița dintre SUA și Mexic, unde începe un schimb de focuri cu un rezultat ce poate avea consecințe inimaginabile pentru viitorul Americii. cinemagia.ro

foto by theaviationist.com / foto cover by jeremysadler.net

Un comentariu:

Un produs Blogger.