Ads Top

ANAF a lansat un nou serviciu | "Spațiul Privat Virtual"

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), Ministerul Finanțelor Publice, a lansat un nou serviciu numit "Spațiu Privat Virtual", serviciu online care ii va ajuta pe cetățenii persoane fizice și juridice să-și urmărească situația fiscală și implicit obligațiile datorate către stat.

Proiectul pilot implementat în luna septembrie, inițial în București și Ilfov, va fi dezvoltat de anul viitor la nivel național, categoriile documentelor și informațiilor comunicate spre și dinspre contribuabili vor fi extinse, iar identificarea în sistem va putea fi realizată și cu telefonul mobil sau cardul de sănătate.

Aplicația lansată de ANAF îi scutește pe oameni de un drum în plus la ghișeu. "Spațiul Privat Virtual" poate fi folosit în special de salariații care vor să verifice dacă angajatorul a declarat contribuțiile lor de asigurări sociale.

Pentru a accesa platforma aplicației, înregistrarea trebuie să fie făcută pe site-ul ANAF, iar pentru a sesiza orice problemă de natură tehnică poți lăsa un mesaj la adresa de email admin.portal@mfinante.ro.
ADS
chicco.ro

Un comentariu:

  1. o sa functioneze la fel cum functioneaza si ghiseul online. tot ce e made in romania nu merge de nicio culoare!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.