Ads Top

Aplicații mobile care te ajută să scanezi documente

Se întâmplă de regulă să vrei să trimiți pe mail sau pe whatsapp o factură, un document sau orice altceva și nu dispui în momentul ăla de un scanner care să facă treaba asta, ori nu esti la birou.
Adobe Scan spre exemplu poate scana documente foarte bine cu ajutorul camerei de la smartphone. Aplicația detectează automat documentul, decupează foaia astfel încât marginile să fie uniforme, foaia să nu fie strâmbă și o luminează corespunzător ca să fie clară. Adobe Scan salvează documentele local în aplicație, poate procesa copiile brute sau poate schimba ordinea paginilor după cum dorește fiecare, ba mai mult de atât pot fi generate PDFuri pentru un document care conține mai multe pagini sau JPEG individual. Din păcate aplicația nu este compatibilă cu alte formate de fișiere gen Office, iar comparativ cu alte aplicații de scanare, aceasta nu oferă un serviciu cloud unde se pot depozita documentele care ulterior să fie accesate și de pe web, ori ținute în siguranță.

Recomandarea mea pentru o astfel de aplicație care știe să facă mai multe, este CamScanner, disponibilă free pe iOS și Android.
animax.ro%20
foto cover by deccanchronicle.com

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.