Ads Top

Ce este Windows Insider

Scurt: Windows Insider este un program public creat de Microsoft pentru a oferi experților și entuziaștilor axați pe tehnologii Microsoft posibilitatea de a testa versiuni în lucru ale produselor companiei pe o gamă largă de dispozitive hardware. Scopul cel mai important al acestui program este testarea pe scară largă a versiunilor software nefinalizate, ba chiar aflate în stadii incipiente, total nematurizate și instabile. Wikipedia

Daca esti curios și vrei să experimentezi viitoarele îmbunătățiri din Windows 10, pur și simplu înregistrează-te în programul Windows Insider. Apoi poți descărca din platformă cele mai noi versiuni preview disponibile și poți încerca noile funcții ale viitoarelor versiuni de Windows.

Teoretic, chiar versiunea actuală de Windows 10 ar putea fi folosită în acest scop. Start/Settings/Update & Security/Windows Insider Program.

Personal recomand folosirea unei mașini virtuale pentru treaba asta, deoarece versiunile preview oferite de Microsoft sunt destinate testării și pot conține erori. Așa că este mai bine să virtualizezi acest proces folosind un software VM precum VirtualBox și să instalezi Windows 10 în acesta. Un utilizator se poate înscrie doar după ce își dă acordul și își asumă riscurile inerente cu privire la datele de pe device sau PC și totodată riscurile privind hardware deteriorat sau distrus pe durata acestui proces și orice alte prejudicii de orice natură rezultate din utilizarea acestui software experimental. Microsoft

Pentru acces la Programul Windows Insider, trebuie mai întâi creeat un cont Windows, recomandat unul nou, la signup.live.com, care să fie folosit doar pentru versiunile preview. Windows Insider nu se poate accesa folosind conturi locale de Windows. Adică doar username și parolă.
Ecco-Shoes.ro
foto cover by syuniverse.wordpress.com

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.