Ads Top

Chromebook performant de la DELL

DELL a început de ceva vreme fabricarea câtorva modele de chromebook-uri, în special destinate studenților, foarte performante, portabile, rezistente și accesibile ca preț.

Începând de la 200 de dolari în funcție de configurație și dimensiunea ecranului care poate fi de 11 sau 13'', chromebook-ul de la DELL este o soluție foarte bună pentru elevi și studenți, cu cel puțin 10 ore durata de viață a bateriei, o tastatură performantă și accesibilă sigilată și rezistentă la apă, margini cauciucate care-i sporesc rezistența la șocuri și zgârieturi, astfel încât să nu fi prea preocupat în a-i purta de grijă în rucsac, autobuz, ori în sala de clasă. Construcția ecranlui Corning Gorilla Glass, în afară de faptul că oferă vizibilitate dintr-un unghi de 180 de grade, sticla are o rezistență la zgârieturi de 10 ori mai mare decât la un laptop obișnuit.

Ce oferă Google?
Dezvoltat pentru educația modernă, sistemul de operare pentru Chromebook G Suite, oferă o multitudine de aplicații pentru studenți și profesori. Caracteristica principală menține studenții organizați pe timpul orelor de curs în funcție de orar și disciplină și în contact cu profesorii, care permite acestora să creeze lecții noi și să distribuie într-un singur loc pentru ca toată clasa să aibă acces.

Dimensiuni, porturi și sloturi
Chromebook-ul celor de la DELL este dotat cu un conector pentru căști și unul pentru microfon, un sistem de blocare a tastaturii fără lock user, un led în 3 culori care indică activitatea, AC Power, cititor de carduri USD, HDMI și două porturi USB 3.1 generația 1. Înălțimea este de 20,7 mm, lățimea de 303,3 mm, adâncimea de 206 mm și greutatea inițială de 1,79 kg.


Specificații
⇀ Intel Celeron 2955U, 1.4GHz
⇀ 4GB DDR3 memorie RAM
⇀ eMMC/SSD 16/32GB
⇀ 2X USB 3.1 Gen1
⇀ 1X HDMI
⇀ Webcam
elefant.ro%20

2 comentarii:

  1. doar atat,in rest nu poti sa faci nimic cu el. Chromebook e limitat.

    RăspundețiȘtergere
  2. E super bun pentru elevi și studenți.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.