Ads Top

Crezi că ai pierdut boom-ul bitcoin? 5 alte monede virtuale îți pot spori economiile

La ora la care vorbim, este destul de greu să mai investești în bitcoin. Doar pentru faptul că valoarea monedei virtuale a ajuns undeva la 16 mii de dolari și este în continuă creștere, cu aproximativ 1000 de dolari pe zi. Deci ca să cumperi 10 bitcoin și să aștepți să crească pentru a avea un beneficiu, trebuie să ai în buzunar fix 160 de mii de dolari.

Bun. Dacă ești îngrijorat de faptul că nu mai poți ajunge milionar din bitcoin, în viitor vor exista bule digitale mult mai mari sau aproape la fel. Iată 5 monede virtuale care în viitorul apropiat vor concura cu bitcoin și în care, la momentul de față, poți să investești.


Citește și Banca Centrală a Statelor Unite se gândește să ia în calcul propria monedă virtuală

Etherum. A fost lansat în 2015, la 8 ani după bitcoin și permite utilizatorilor să construiască aplicații descentralizate, jetoane valorice numite eter, pentru a cumpăra putere de procesare pe computerele rulate de alți membrii ai rețelei, numiți mineri. Aceste aplicații pot oferi orice, de la depozitarea banilor la serviciile financiare sau simple tranzacții. Valoarea acestei monede este de 471.65 dolari.

CryptoKitties este un proiect al Etherum după ce moneda virtuală a înregistrat o scădere masivă față de dolarul american cu aproape 40%. Bazat pe colecționarea și creșterea pisicilor digitale CryptoKitties, utilizatorii pot cumpăra sau vinde pisici virtuale pentru o sumă de până la 10 mii de dolari în baza unei licitații pentru a avea beneficii de sute de mii sau mai mult în urma creșterii. Persoanele care achiziționează pisicile de colecție cu ajutorul monedei Ethereum le pot crește sau înmulți pentru ca valorea lor să fie mai mare. Pare un joc, dar în rețea fiecare pisică este unică și cu 100% drepturi de proprietate, variantă care nu poate fi reprodusă sau eliminată. Ele pur și simplu circulă precum banii.

Monero. Daca pisicile virtuale nu te interesează, Monero este o altă monedă virtuală prezentă pe piața nebună a criptomonedelor. Această alternativă la bitcoin permite utilizatorilor să facă același timp de tranzacții digitale ca și fratele său mai mare sau mai în vârstă, dar cu protecție mult mai sporită asupra confidențialității tranzacțiilor. În timp ce tranzacțiile bitcoin sunt înregistrate permanent și vizibile pentru toată lumea, Monero folosește o modalitate de protecție mult mai exigentă asupra tranzacțiilor, care nu sunt vizibile, iar anumite sume nu se înregistrează. Nu poți dovedi că ești expeditorul, destinatarul și nici care este suma de bani tranzacționată. Criptomoneda este modificată pentru a facilita generarea de monede noi prin mining, utilizând procesoarele din computere și telefoane mobile în special, decât creearea unor platforme de mining specializate precum cele de la bitcoin. Asta face ca Monero să fie o monedă virtuală tot mai prezentă printre consumatorii de droguri, producătorii de malware și în general deepweb.

LydianCoin este o criptomenedă care se bucură de susținere din partea unor persoane publice destul de importante. Paris Hilton spre exemplu, celebritate și femeie de afaceri, s-a pronunțat în luna septembrie cu privire la moneda virtuală, despre care a spus că îi inspiră încredere și este gata să facă investiții într-o platformă care vrea să combine marketing-ul digital cu serviciile de publicitate orientate către inteligența artificială. Floyd Mayweather și-a creeat propria monedă virtuală susținută de platforma ICO stox.com, o platformă de piață bazată pe Bancor și Ethereum. Aceasta se numește chiar Floyd Crypto Mayweather. De asemenea Jamie Foxx are propria monedă virtuală numită Cobinhood, dar și Ghostface Killah, un membru al grupului Wu-Tang Clan, și-a deschis o rețea de ATMuri pentru utilizatorii ce tranzacționează propria sa monedă virtuală, Cream Capital.

PlexCoin este o încercare inovatoare de a construi o monedă virtuală cu aproape 15 milioane de utilizatori la nivel mondial. Quebecer Dominic Lacroix fondatorul PlexCoin a fost băgat la închisoare pe o perioadă de două luni pentru fals în documentele care vizau strângeri de fonduri ale companiei, dar și pentru faptul că s-a folosit de banii investitorilor pentru a face reparații de 100 mii de dolari, casei în care locuiește. Comisia Americană de Valori Imobiliare și de Burse (SEC) a declarat că societatea atinge toate caracteristile unei înșelătorii în domeniul informațiilor cibernetice și reprezintă o capcană pentru cei care aleg PlexCoin ca modalitate de investiție pe piața monetară a criptomonedelor. PlexCoin are în continuare liber la tranzacții, doar că valoarea sa este de doar 2¢ o monedă, în scădere cu 12¢, după ce SEC a impus colectarea taxelor către stat. Bună alegere zic...
animax.ro%20
foto cover by linkedin.com

4 comentarii:

 1. practic nu poti sa investesti in nimic la modul in care ai prezentat. toate sunt niste escrocherii. eu cred ca aceasta bula se va sparge la un moment dat, bula care va genera o noua criza mondiala pentru ca bancile au ramas deja fara bani din cauza celor care detin monede bitcoin...foarte multe.

  RăspundețiȘtergere
 2. mining-ul merge foarte bine pe bitcoin. nu trebuie neaparat sa-ti permiti 16000 de dolari sau 160 000 ca sa investesti in criptomoneda. poti sa te apuci sa faci mining si la un moment dat o sa ai destul cat sa astepti sa creasca. bitcoin are cea mai bine organizata si cea mai sigura platforma de mining. restul funt fake!

  RăspundețiȘtergere
 3. de ce bitcoin nu vinde actiunicatre cei care vor sa faca bani din aceasta tehnologie minunata?

  singurul lucru pe care se bazeaza in momentul de fata bitcoin este special destinat doar celor care au cumparat cand era 1 sau 100 de dolar si acum vand cu mii de dolari. care-i logica?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mi-as fi dorit sa fi cumparat BitCoin cu 1000 de dolari atunci cand era aproximativ 1 dolar fiecare. Acum as fi avut destui bani incat sa-mi cumpar o insula unde sa traiesc fix asa cum vreau! :(

   Ștergere

Un produs Blogger.