Ads Top

Crucial System Scanner un tool foarte bun pentru upgrade SSD

Scurt: Crucial System Scanner este un tool foarte bun de la Crucial care te ajută foarte bine să alegi ce interfață de SSD se potrivește pentru tipul tău de laptop sau desktop.
Unitățile SSD sunt disponibile pe piață într-o varietate de interfețe de sistem, bazate în primul rând pe cerințele de performanță pentru un SSD și tipul de sistem pe care acesta trebuie să ruleze. Deoarece SSDurile sunt în general utilizate în paralel sau înlocuite total cu unitățile de disc magnetice, HDD, în majoritatea cazurilor este folosită o interfață comună de conectare la sistem printr-o magistrală de date. Tocmai pentru ca acest lucru să permită sistemului de operare gestionarea ambelor tipuri de unități într-un mod similar, făcând ca integrarea sistemului să fie aproape plug-and-play. Aceste interfețe comune includ SATA, Fibre Channel, SAS și ATAT/IDE.

După cum spuneam, cei de la Crucial au făcut o aplicație care te ajută să găsești tipul de SSD, (indiferent că este vorba despre interfață sau format) care se potrivește cel mai bine pentru sistemul tău. Aplicația se poate descărca de pe http://www.crucial.com/usa/en/systemscanner și are o mărime de 226 kbiți. Aceasta este un executabil bazat pe extensia .htm, și este o pagină web HTML (Hypertext Markup Language File) utilizată de bowserele web. Crucial System Scanner va rula în browserul tău web prestabilit pentru a scana sistemul. Aplicația nu are acces la datele sistemului, ci doar la numele producătorului, seria, numărul și data fabricării.
eonflash.ro
foto cover by tinhte.vn

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.