Ads Top

eM Client 7.1 o clonă gratuită de Outlook

eM Client este un produs ce combină foarte bine softul de mail cu un task scheduler, o agendă, un calendar și o facilitate de chat. Mail-uri, sarcini și contacte pot fi importate foarte ușor din Thunderbird sau Outlook chiar în timpul instalării. Interfața foarte accesibilă și ușor manevrabilă, asemănătoare cu o versiune simplificată de Outlook, scoate în evidență un concept de operare foarte inovator: în plus față de afișarea istoriei mesajelor, sidebar-ul asociat cu fiecare contact arată și arhiva tuturor mesajelor trimise până la momentul respectiv. De asemenea, în cazul conversațiilor kilometrice, pot fi pliate sau expandate.

Mai mult, poți fuziona de asemenea diverse conturi de mail pentru a creea un imbox virtual pentru a nu mai fi nevoit să verifici mai multe imbox-uri. Le ai pe toate într-un singur loc, iar grație facilității de căutare indexată, aplicația permite căutările full text care sunt foarte rapide și simple.

Centrul de informații conține funcții office importante, precum o conexiune la un server Exchange, memento-uri pentru întâlniri și alte chestii, un sistem de criptare ușor de folosit și reguli de filtrare a tuturor mail-urilor.

Pe scurt, eM Client este un software foarte bun, testat individual pe Windows 10.

Specificații                                                                
Sistem de operare: Windows 7, 8, 8.1, 10
Funcții: EMail, Chat, Calendar, Task Scheduler, Administrare Contacte
Protocoale MAil: IMAP, POP3, SMTP, Exchange Server, Apple Server
Extra: Backup Automat, Filtru Spam, Imbox Virtual, Criptare PGP
Preț: Utilizator Personal - Free, Utilizator Comercial - 40 Euro
eonflash.ro

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.