Ads Top

Încă 10 zile de reduceri la orange. Câștigă un Mercedes A-Class, telefoane și smartwatch

Campania Orange 23 de zile de oferte speciale în Decembrie mai are 10 zile. Până pe data de 26 Decembrie Orange continuă cu oferte speciale exclusiv online, iar deschiderea ofertei se regăsește în fiecare casetă corespunzătoare zilei din calendar până la data de 26 Decembrie. Reducerile telefoanelor se acordă exclusiv pentru contracte pe 24 de luni, începând cu Orange ME15, iar reducerile accesoriilor și tabletelor se vor aplica prețului standard.
⇀ De astăzi este activă oferta Orange Love pentru abonament TV prin fibră gratuit, cu HBO inclus 6 luni.
⇀ Participă la tombola Orange până pe 31 Ianuarie 2018 și poți câștiga un Mercedes A-Class. Tot ce trebuie să faci este să # cel puțin o acțiune eligibilă în secțiunea Contul Meu de pe orange.ro. Vezi aici lista cu acțiunile eligibile care te pot face câștigător.
Lenovo Tab 4 este disponibil pe orange.ro. Tableta vine cu pachetul Kid's care conține un amortizor rezistent la șocuri, un filtru de ecran pentru ochi sensibili și abțipilduri haioase.
Smartwatch-urile Garmin Vivomove HR Premium și Sport sunt ceasuri inteligente hibrid, cu ecran tactil și afișaj discret, disponibile în exclusivitate pe orange.ro
Bonus: Punctele Thank You con contul tău valorează acum de 3 ori mai mult la prelungirea sau modificarea abonamentului pe o perioadă de 24 de luni. Poți utiliza punctele Thank You pentru a obține reduceri la achiziția de dispozitive pe orange.ro

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.