Ads Top

Plugin-uri pentru browser care te scapă de publicitatea agresivă

Eu înțeleg foarte bine termenul de publicitate online. E ok. Publicitatea este sufletul comerțului și chiar nu am nicio problema cu reclame de bun simț care te și pot ajuta în anumite cazuri pentru că se întâmplă să găsești ceva ce te interesează, dar sunt site-uri absolut nesimțite care distribuie publicitate absolut nesimțită în mod agresiv. Nici măcar nu merită link, motiv pentru care trec direct la subiect.
Băieți enervați probabil tot de specimene de genul ăsta s-au gândit să facă niște extensii pentru browser care să te scape nu numai de publicitatea agresivă și enervantă, dar și de trackeri, programe rău intenționate, redirect, pop-up și alte chestii nașpa de pe net.

Adblock PlusGoogle Chrome / Firefox
Adguard AdBlockerGoogle Chrome / Firefox
GhosteryGoogle Chrome / Firefox

Citește și
Cum să îți protejezi calculatorul de site-urile care vor să ți-l folosească pentru a mina monede virtuale


PS
Pentru Mobil, cei de la Mozilla au un browser foarte bun pentru a naviga în siguranță. Firefox Focus: The privacy browser - Android / Apple. De asemenea Adblocker Browser (Android / Apple) este foarte util, rapid și inteligent ce oferă protecție împotiva reclamelor cât casa, pop-ups, pre-loaded ad-videos, ad-cookies și te anunță în cazul în care dai de malware sau adware.
elefant.ro%20
foto cover by kaspersky.com

10 comentarii:

 1. te referi la cancan.ro? :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @Marc nu si nu cred ca am intrat de maxim 10 ori pe site-ul ala. poate e geu de crezut, dar exista ceva mult mai bizar de atat...

   Ștergere
 2. ai fost dragut ca te-ai rezumat doar la a-i face nesimtiti. sunt de-a dreptul ordinari!
  multumesc pt art!

  RăspundețiȘtergere
 3. asculta piesa asta https://youtu.be/nfk7YZJtmeo si o sa te mai relaxezi :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. si tu ai reclame. pai ce facem?:))

  RăspundețiȘtergere
 5. nu prea folosesc internetul de pe pc pentru ca ma plictiseste. sunt un dependent incurabil de smartphone ca multi altii, dar nu prea am incredere in browserele astea private facute asa pe genunchi. nu am gasit insa extensii AdBlock pentru Google Chrome Mobile. daca exista ceva te rog sa-mi spui. mersi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @Bigu încearcă Chrome Canary din Google Play. acolo ai în setări (dacă este în limba română) "Setări pentru site-uri", iar mai jos un meniu denumit "Ads". Poți configura manual de acolo site-urile pentru care vrei să se facă interogare și pentru care vrei să se blocheze reclemele.
   Tot la setări pentru site-uri ai meniul "Ferestre pop-up" care trebuie sa fie activat pentru a bloca afișarea ferestrelor pop-up de către alte site-uri și cam atât.

   Ștergere
 6. Solutia poate fi Detrical
  :)))))))))))))))))))

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.