Ads Top

Singularity 2017, cel mai prost SF pentru care am pierdut 92 de minute să-l văd

Sunt un pasionat de SFuri în general, acțiune combinată cu SF, dramă combinată cu SF, film documentar SF, dar încep să râd atunci când dragostea este combinată cu SF. Regizorii de film se gândesc la faptul că și extratereștrii sunt tot niște oameni gen, care se iubesc la fel ca pământenii și probabil dă bine o poveste de dragoste dintre un extraterestru și o pământeancă spre exemplu. În fine.

Singularity 2017 (Kronos: Soluția Extremă) este un film în care s-a investit suma de 100 de mii de dolari, cu un Box office de 4,176 dolari. După părerea mea și PSD putea face un film mult mai bun și sunt convins că aveau posibilitatea de a investi o sumă de 10 ori mai mare. Singurul motiv pentru care am vrut să văd Singularity a fost acela că în rolul principal a jucat un actor destul de cunoscut și anume John Cusack, actor, producător și șcenarist cunoscut pentru filme precum Turnul de Control (1999), Camera 1408 (2007), The Frozen Ground (2013) și multe altele.

Foarte, foarte, foarte trist. Trist în sensul că e foarte prost. Actorii au jucat execrabil, tipa încearcă să fie un fel de Katniss Everdeen din Hunger Games, dar nu-i iese în afară de faptul că nu are nicio treabă cu rolul, iar tânărul Andrew nu îmi dau seama cum a fost ales pentru acest rol, probabil e vreun student la o academie de film sau ceva pentru că a jucat atât e prost încât am impresia că doar s-a mirat în film. De obicei nu ratez nimic de acest fel, însă la Singularity m-am chinuit de-a dreptul să nu adorm așteptând să înceapă acțiunea care a fost gândită să nu existe. Păcat de trailer, conținutul lasă de dorit. Mă tot întreb cum a acceptat John Cusack să joace într-o asemenea mediocritate și mai important de atât, cu cât a fost plătit? Eu cred că s-a oferit voluntar din plictiseală. Efectele speciale sunt de tot râsul. Cred că cei de la Bollywood cu filmele lor de 3 lei stau relaxați savurând declinul industriei cinema de la Hollywood.

Despre ce vorbim, Robert Kouba regizorul Singularity este un tip născut pe data de 7 septembrie 1992, adică are 25 de ani și și-a exprimat ideile de exterminare a populației ca soluție extremă în mai multe filme precum Conscientia (2011), The Slender Case (2012), Population Zero (2013) și Caer (2016).
otter.ro

4 comentarii:

 1. am auzit de el, dar din fericire nu am fost tentat sa-l vad. acum evident ca nici nu se mai pune problema

  RăspundețiȘtergere
 2. Bani aruncați aiurea, foarte slab, toți cei patru actori joaca execrabil, fals, fără nici un fel de emoție.

  RăspundețiȘtergere
 3. bătaie de joc. altfel nu pot sa nu mesc acest munte de prostie pentru ca SF nu are cum.

  RăspundețiȘtergere
 4. cum poate un căcănar de 25 de ani să fie regizor la hollywood. nu a innebunit lumea?

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.