Ads Top

Taxă anuală pentru domeniile .ro din data de 1 martie 2018

RoTLD - Registrul Român de domenii .ro informează printr-un comunicat de presă că la data de 1 martie 2018, se va efectua tranziția către sistemul de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile .ro. Începând cu data de 1 martie 2018, domeniile .ro se vor înregistra și reînnoi pe o perioadă limitată de timp, între minim 1 an și maxim 10 ani. Serviciul de mentenanță anuală se va putea achita începând cu data de 1 martie 2018 prin partenerul RoTLD care administrează domeniul. Detalii suplimentare, AICI.
Cei care dețin domenii la RoTLD se pot informa în detaliu despre schimbările procedurale și actualizările ce urmează a fi implementate din data de 1 martie 2018 pe rotld.ro.

Data de expirare a domeniilor .ro se va calcula ținând cont de principiul conform căruia vechea taxă de înregistrare trebuie să acopere minim 5 ani de mentenanță. Pentru verificarea datei de expirare a domeniului, RoTLD pune la dispoziție o aplicație de simulare a datei de expirare a domeniilor .ro ce poate fi accesată AICI.

Pentru alinierea la practicile europene, la respectarea bunelor practici și a recomandărilor ICANN, RoTLD solicită clienților în baza Regulilor de Înregistrare (Art. 20) și a Contractului de Înregistrare (Art. 4) disponibile pe rotld.ro, să fie verificate și să actualizate datele de contact cu ajutorul interfeței online de administrare a domeniilor disponibilă pe rotld.ro în secțiunea "Administrare domenii ⇀ On-Line" sau prin intermediul partenerului RoTLD (registrar) care administrează domeniul.
carturesti.ro%20
foto cover by baluna.ro

Un comentariu:

  1. ar fi trebuit domnii de la rotld sa-i lase in pace pe aia care au achitat deja pe vechiul sistem. nu inteleg de ce au luat hotararea asta retroactiv

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.